Over Koekenbier Medemblik

De minigolf baan XXL dankt zijn naam aan de extra grote greens die onze banen hebben. Hierdoor is het voor jong en oud een heerlijk baan om te spelen. Met de kinderspeeltuin gelegen naast het restaurant en het terras is het ook een heerlijke plek voor ouders om lekker te genieten van een hapje en een drankje.

Onze locatie leent zich ook uitstekend voor een familie dag, een reünie, personeelsuitje of voor de viering van een verjaardag of een bruiloft. Aangezien wij een zeer groot terras hebben is het mogelijk om ook met grote groepen lekker buiten te dineren.

Vele familie uitjes en personeelsfeestjes zijn bij ons van start gegaan onder het genot van een heerlijke kop koffie en een lekker gebakje daarna een uurtje varen met de tuindersschuit van Rob Smak is altijd weer een feest, bij terug komst heerlijk nog even sportief een ronde XXL minigolf spelen en daarna heerlijk neerstrijken op het terras om daar van een lekker diner te genieten. Vele groepen vinden het heerlijk om te grillen op koekie’s grillplaat.

Kortom Koekenbier heeft de gast van alles te bieden. Met de uitgebreide borrel, lunch en dinerkaart is er voor iedere gast wat wills. Een van onze specialiteiten is eten van de hete steen. Mooie stukken vlees in verschillende formaten (black angus, T-bone, Ribeye XXL) worden rauw geserveerd op deze tot 350 graden voorverwarmde steen. U bepaalt zelf de bereiding van uw gerecht (medium, rood of doorgebakken) U BENT ZELF DE ULTIEME CHEFKOK.

© 2021 Koekenbier Medemblik | Proudly powered & designed by BatArtworks